Media

Gott Nytt År!

 

Media

Nu nalkas det mot jul!

Nu är det jul igen! I årets sista livsstilsbrev från Koloni & Jonas Sandström får du tips på julklappar, ett recept på en hälsosammare pepparkaka samt rekommendationer på nya toner. Trevlig läsning!

 

 

 

Media

Matkultur

Hösten är här på allvar och inbjuder till både härliga långkok på spisen och tid inomhus i värmen såväl som högsäsong i kultur-Sverige. Månadens livsstilsbrev från Koloni och Jonas Sandström bjuder på både tips och recept från vår värld - trevlig läsning!

Media

Skördetider

Hösten betyder högsäsong för utställningar, teatrar och inte minst härliga skördetider för frukt och grönt. Månadens livsstilsbrev från Koloni och Jonas Sandström bjuder på nya tips och spaningar ur vår värld - trevlig läsning!

Media

Sensommarenergi

Sensommaren är här och nu ser vi fram emot en händelserik höst! Här är augusti månads upplaga av Kolonis nyhetsbrev. Trevlig läsning!

Media

"Min mission är att få folk att må bra"

Sköna Hem har med Jonas som månadens profil i augustinumret 2015. I höst guidar han Sköna hems resa till Sydafrika!

Media

Härliga sommaren är här

Äntligen är härliga juli här och det firar vi med en ny upplaga av Kolonis och Jonas Sandströms livsstilsbrev. Trevlig läsning!

Media

I det gröna

Sommaren står i full blom och juni månads livsstilsbrev är här med spaningar, tips och erbjudanden från oss till er. Trevlig läsning!

Klicka här eller i bilden för att komma till brevet.

Media

Med sommaren om hörnet

Nu har Kolonis alla platser äntligen öppnat - sommarsäsongen är här! Vi firar ljusare tider med en ny upplaga av Jonas Sandström & Kolonis livsstilsbrev. Klicka här eller på bilden nedan för att komma till brevet. Trevlig läsning!

Media

Om This is Sweden i media

Premiären av Jonas senaste projekt på Åhléns, This is Sweden, har redan uppmärksammats i olika media. Läs några av dem under bildlänkarna nedan!